Prima echipă eliminată de la Power Couple România – La bine și la greu: „Este un sentiment nou”

 

După trei ediții ale întrecerii de la Antena 1, unul dintre cele 9 cupluri a părăsit Malta și a revenit în România.

 

Tensiunea a atins cote maxime în cea de-a treia emisiune de la Power Couple România – La bine și la greu, și asta pentru că unul dintre cuplurile prezente a trebuit să părăsească întrecerea, după cum sunt regulile emisiunii. Dacă în urmă cu o seară au fost nominalizați CRBL și Elena, acum a venit rândul cuplului Daiana Anghel și Sorin Gonțea să aibă emoții.

 

Astfel, prin votul celorlalte echipe, s-a stabilit ce echipă să rămână în întrecere. 5 dintre echipe au considerat oportun ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână în competiție. Cuplurile formate din Lino Golden și Delia, precum Oana Matache și Radu Siffredi au votat pentru CRBL și Elena, care, având prea puține voturi, se întorc în România.

 

„Eu n-am trăit în 48 de ani așa ceva, jur! Deci, asemenea emoții... În momentul când l-am văzut și pe Dani că i se umezesc ochii, am zis că e... Seara cu eliminarea este cea mai grea probă din tot concursul” spunea Sorin la testimonial după ce a aflat că a rămas în competiție.

 

„Știu că așa trebuia să se întâmple. Unul dintre noi să rămână, unul dintre noi să plece. Dar sunt tristă și am o senzație oribilă! Mi-aș dori să mă pot bucura în acest moment, întreabă-mă mâine dacă mă bucur, pentru că acum, oricât aș vrea să mă bucur, nu pot. Nu pot, deci efectiv nu mă pot bucura!”, spunea Daiana Anghel.

 

CRBL a fost dezamăgit: „Este prima oară din toate show-urile din care am făcut parte când sunt eliminat. Niciodată nu am fost eliminat! E un sentiment nou! Este o lecție a mea. Sunt convins!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest