Prima noapte în care Rey și Eda au dormit împreună pe Insula Iubirii! „Am început să ne cunoaștem, să ne apropiem!”

 

Povestea de iubire dintre Rey și Eda a trecut la next level! Cei doi au avut parte de o experiență inedită, petrecând prima noapte împreună pe Insula Iubirii.

 

Rey a dat-o deja uitării pe Lavinia și a căzut în ispită pe Insula Iubirii. Concurentul a intrat în competiție alături de Lavinia, fosta lui parteneră de viață cu care a avut o relație de mai bine de 3 ani. Povestea lor s-a terminat aici pe Insulă, atunci când Rey s-a îndrăgostit de Eda și a considerat că relația lui cu Lavinia nu mai are rost. De atunci, Rey și Eda petrec fiecare clipă împreună. La ultima ediție a emisiunii, cei doi au dus relația la nivelul următor, petrecând prima noapte împreună.

 

A fost un pas important și pentru ispita Eda, care a căzut pradă tentației, chiar dacă de multe ori a spus că statutul profesional, ea fiind profesoară, o împriedică să apară în ipostaze compromițătoare la TV, de teamă ca acestea să nu fie interpretate de către elevii ei. Insula Iubirii aduce provocări la care nici nu se așteptau concurenții și ispitele în clipa în care s-au înscris la emisiune.

 

Eda a mărturist că nu își planuri de viitor și că nu poate folosi încă apelativul iubit pentru Rey, până când nu vede cum este relația lor la întoarcerea acasă: „Când am început interacțiunea cu Rey nu mi-am făcut niciun plan de viitor, la fel nici el. Apoi, cu timpul am început să ne cunoaștem, să ne apropiem. Ne-am dat seama câte lucruri avem în comun și am prins drag unul de celălalt. Îl consider pe Rey o persoană foarte dragă mie, dar nu pot să folosesc cuvântul de iubit până când nu vom vedea cum ne comportăm unul cu celălalt acasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest