Prima reacție a Anamariei Prodan după ce Reghe a dat de înțeles că a fost înșelat cu Dan Alexa: „Stricăciunile au pălit lângă mine”

 

Sexy-impresara a avut o reacție virulentă după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu ar fi divorțat dacă nu ar fi existat „episodul Dan Alexa”.

 

După aproape 15 ani de conviețuire împreună, soții Reghecampf sunt în plin proces de divorț, și, nu este săptămână în care să nu existe înțepături între aceștia. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ar mai fi divorțat de Anamaria Prodan dacă nu ar fi existat „episodul Alexa”, iar răspunsul antrenorului a fost unul neașteptat, susținând că nu ar fi pus punct căsniciei.

 

„Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebarea.  „Nu”, a răspuns Reghe.

 „Cine a înșelat primul?”. Laurențiu Reghecampf: „E greu de spus. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public”.
 

Sexy impresara a fost deranjată de afirmațiile făcute de antrenor, și s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare: „Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar dumneavoastră care sunteți profesioniști nu faceți speculații”.

 

Anamaria Prodan a mai scris: „Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui începând de astăzi să-mi denigreze numele construit greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest