Prima reacție a Simonei Trașcă după ce George Pepa a scăpat de controlul judiciar. „Nu pot să fac pentru că nu vreau!”

 

Frumoasa blondină a oferit primele declarații la Antena Stars după ce a aflat decizia magistraților în cazul de hărțuire pe care l-a intentat împotriva lui George Pepa.

 

George Pepa, cel care a urmărit-o, hărțuit-o și terorizat-o pe Simona Trașcă, a scăpat de controlul judiciar. În direct la Antena Stars, vedeta a mărturisit că speră că hărțuitorul ei a înțeles într-un final că trebuie să respecte legea, iar ea se consideră mult mai liniștită. Diva a mai spus că nu crede că acesta o va mai cauta, deoarece dacă ar face asta iar ar putea să ajungă într-o situație de acest fel sau chiar la pușcărie.

 

”Mă așteptam oarecum la chestia asta, foarte bine dacă a fost cuminte a scăpat de controlul judiciar. Eu simt că și-a băgat mințile în cap, nu m-a căutat de foarte multe luni, a fost la proces și știe că dacă m-ar căuta... Eu mă simt linișită, eu sincer nu am sentimentul că ar mai veni după mine sau dacă mi-ar mai face ceva, ar fi o tâmpenie prea mare pentru el, are și antecedente, nu cred că își dorește treaba asta. Nu are ce să mai caute după mine că dacă tot a încercat pe toate părțile și nu i-a reușit”, a spus ea la Antena Stars.

 

Chiar dacă George Pepa a insistat să-și retragă plângerea penală, Simona Trașcă a spus că nu va face acest lucru, întrucât tânărul de 24 de ani i-a făcut foarte mult rău, i-a pus viața în pericol și a amenințat-o, iar pentru acest lucru trebuie să plătească, căci și ea a fost nevoită să trăiască în tensiune din cauza sa.

 

”Îmi pare rău, dar chiar asta chiar nu pot să fac pentru că nu vreau. Consider că fiecare trebuie să plătească pentru faptele lui, iar eu am avut destul de suferit în perioada aia, cu toate că a trecut timpul și timpul mai vindecă, dar eu nu pot să fac chestia asta, i-am depus niște plângeri pe bună dreptate în consecință cu faptele lui. Eu de multe ori n-am dormit acasă la mine, ci la prietene de frica lui, a fost o perioadă foarte grea pentru mine”, a spus Simona Trașcă.

 

În prealabil, într-o intervenție la Antena Stars, George Pepa i-a cerut vedetei să își retragă plângerea penală, considerând că astfel s-ar încheia totul frumos între ei. Mai mult, el a subliniat că nu ar rezista nici măcar o zi în spatele gratiilor.

”M-aș fi bucurat să știu că poate am o speranță dacă vrea să mă salveze, să-și retragă plângerea, încă nu este târziu. Cred că ar fi cel mai frumos cadou din viața mea pentru mine și dacă are un suflet bun, ar putea să facă treaba asta, să se încheie totul frumos și amabil. Nu mi-aș dori în viața mea să ajung la pușcărie, cred că n-aș rezista o zi, nu știu ce s-ar întâmpla, ar fi un dezastru”, a spus el la Antena Stars.

 

El a dat de înțeles că Simona Trașcă nu ar mai avea de ce să-și facă griji întrucât acum este implicat într-o idilă și este foarte fericit alături de prietena lui. ”În prezent, am o relație stabilă, mă simt foarte bine alături de persoana lângă care sunt, ea nu vrea să se expună public, dar este o fată ok”, a mai spus bărbatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest