Prima reacție a soției lui Daniel Onoriu după ce l-a vizitat: „I se citește pe buze”

 

Isabela Onoriu a făcut primele declarații după ce a avut posibilitatea să-l viziteze și să-I vorbească pilotului care a ieșit din comă după aproape 2 luni.

 

Daniel Onoriu a ieșit din coma indusă după 55 de zile în care a fost sedat. Soția sa, Isabela, a fost prima care a avut permisiunea să-l viziteze după ce acesta a deschis ochii. Femeia spune că e o minune și că Dumnezeu a lucrat prin mâna medicilor pentru ca soțul ei să poată să trăiască. Ea a făcut primele declaații imediat după ce a ieșit din camera soțului. Isabela Onoriu a spus că Daniel este bine, e cooperant și înțelege tot, însă momentan nu poate să vorbească, căci au trecut aproape două luni de când a intrat în comă.

 

”Doar ce am ieșit mai devreme de la Daniel, e conștient,cooperant, înțelege tot ce îi spun, încă nu poate vorbi că fiind de atâtea zile în spital nu poate vorbi, dar clipește din ochi, i se citește pe buze, i s-a explicat că nu poate să facă efoturi pentru a vorbi. Arată foarte bine din punctul meu de vedere, e receptiv, e o minune, ieri când am intrat prima dată la el efectiv nu știam ce să-i spun și i-am spus că tu ești minunea mea, a familiei”, a spus Isabela Onoriu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Soția pilotului este conștientă că urmează o perioadă grea, cea de recuperare după cele aproape două luni în care bărbatul a fost în comă indusă. Familia pilotului e alături de el și îl vor susține ca cu pași mici să-și revină și să poată începe o nouă viață. Isabela Onoriu a precizat că de acum urmează o perioadă complicată pentru pilot, însă ceea ce a fost mai rău a trecut, iar de acum se bucură că Daniel Onoriu se află printre ei, după numeroase zile de rugăciuni și de post.

 

Daniel Onoriu a ajuns la spital în urmă cu aproape două luni, după ce și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. Operația nu a decurs așa cum a trebuit, iar în urma acesteia au apărut complicații.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest