Primele declarații ale lui Lino Golden și ale Deliei după ce au părăsit Power Couple: ”Venisem cu gândul să câștigăm”

 

Artistul și logodnica sa au fost dezamăgiți pentru că au fost eliminați din unul dintre cele mai tari concursuri, Power Couple România.

 

Ediția de aseară a show-ului Power Couple România – La bine și la greu a fost marcată de faptul că Lino Golden și Delia și-au încheiat parcursul în cea mai incitantă întrecere a cuplurilor. Firesc, emisiunea a fost una tensionată, mai ales că era cunoscut faptul că fie Lino Golden și logodnica lui Delia, fie Sorin și Daiana Anghel vor părăsi emisiunea.

 

Votul care a urmat a decis ca Daiana și Sorin să rămână în competiție – este pentru a doua oară când perechea trece prin această situație, bucurându-se de un deznodământ favorabil. De cealaltă parte, Lino și Delia au fost nevoiți să-și ia la revedere de la vila din Gozo, unde au trecut prin atâtea emoții de-a lungul a patru etape.

 

”Ne-am fi dorit să continuăm. Venisem aici cu gândul să câștigăm, dar după parcurusul nostru din etapa a patra, am apucat să ne obișnuim cu ideea că s-ar putea să ieșim”, a declarat Delia.

 

”Ne-am distrat foarte mult în această competiție nebună. Suntem recunoscători pentru această experiență care ne-a apropiat și mai mult”, a spus Lino.

 

Competiția Power Couple România – La bine și la greu continuă tot mai intens, cu alte trei probe ingenioase luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest