Primele informații despre Irinel Columbeanu, după ce a ieșit din operație!

 

Fostul milionar a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă la Spitalul Elias din București, din cauza unui accident vascular cerebral.

 

Irinel Columbeanu nu s-a simțit bine după ce a lansat al doilea volum din cartea biografică, iar la data de 18 februarie a fost internat la Elias, unde, în urma investigațiilor, s-a decis că este necesară o intervenție chirurgicală. Aceasta a avut loc luni, 28 februarie. Fostul soț al Monicăi Gabor a ieșit cu bine din sala de operație și a dat asigurări că se simte bine în urma intervenției de curățare a carotidei, în cadrul căreia i s-a montat și un stent.

 

Totul s-a petrecut pe repede înainte pentru fostul milionar. La numai două zile de la lansare celui de-al doilea volum al cărții sale autobiografice, Columbeanu a suferit un AVC. ”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, declarase Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

Romanița Iovan, iubita lui Irinel Columbeanu de acum peste 25 de ani, a vorbit despre situația în care se află fostul său partener la Antena Stars, înainte de intervenția chirurgicală. Ea a dezvăluit că nu este prima oară când fostul milionar suferă un AVC.

 

''A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura. În afară de incidentul acesta e care l-a avut acum ceva vrem, altfel repercusiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului, adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu'', a declarat Romanița Iovan la Antena Stars.

 

Potrivit Antena Stars, surse medicale transmit că fostul milionar va putea fi externat în două-trei zile dacă starea lui de sănătate rămâne la fel de bună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest