Primul contact cu Insula Iubirii i-a lăsat fără cuvinte pe concurenți: „Îmi place foarte mult view-ul, este senzațional”

 

Cele cinci cupluri au pășit într-un tărâm de basm și nu mică le-a fost mirarea când au intrat în casele în care vor locui pentru următoarele trei săptămâni.

 

Noul sezon din Insula Iubirii a debutat în forță pentru cele 5 cupluri care au intrat în competiție, decise să își testeze limitele și încrederea pe care o au în partenerii de viață. Toți au fost profund impresionați de resorturile de basm în care vor locui pentru următoarele 21 de zile. Fetele vor sta pe Island Escape, iar băieții pe Village Coconut. Insulele sunt la o distanță destul de mare, iar concurenții vor locui în aceeași casă cu ispitele, ceea ce face ca testul de anul acesta să fie și mai dificil.

 

'Wow, wow. Am feeling-ul de afro, mă simt ca acasă aici”, spune Celia. „Vai de capul meu. Am fost foarte uimită, îmi place foarte mult tot ce văd, piscină, Thailanda”, spune Cerasela. „Camera în care stăm e de vis, e superbă camera”, spune Lavinia Pop. „Am mai găsit o singură cameră cu un pat și e foarte romantică”, spune Cerasela. „Îmi place foarte mult view-ul, este senzațional”, spune Rei. „Casa în care vom locui este extraordinară, peste așteptări”, spune Alexandru. „Eu nu am mai fost cazat într-un loc ca acesta”, spune Bogdan. Sunt câteva din reacțiile concurenților la vederea caselor.

 

Prezentatorul show-ului de la Antena 1 le-a explicat concurenților care este scopul Camerei libere. „Camera Liberă este spațiul rezervat momentelor romantice, unde concurenții se pot bucura de intimitate în modul lor propriu”, descrie Radu Vâlcan această cameră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest