Primul cufăr, ce poate duce la eliminare, a fost atribuit! Ce echipă are emoții că ratează marea finală!

 

Pentru a ajunge în finală și a pune o stea pe Drumul Aurului, echipele trebuie să treacă printr-o ultimă încercare. Cursa este împărțită în trei curse mai mici, iar la sfârșitul fiecărei curse, ultima echipă care ajunge la Irina Fodor va lua un cufăr. În interiorul fiecărui cufăr se află o figurină din marea comoară pe care o caută concurenții, dar unul dintre cufere ascunde o figurină roșie care va aduce eliminarea echipei care o va găsi.

 

După primă cursă mică a fost atribuit și primul cufăr. Chiar dacă Andreele au crezut că au ajuns ultimele, vâzând-o pe Irina Fodor cu toate cele trei cufere, prezentatoarea le-a risipit emoțiile. ”Orice s-ar întâmplat, doar unul dintre cufere este periculos. Trebuie făcută o departajare, o echipă este prima și o echipă este ultima. Poate că sunteți puțin confuze, nu vreau să vă stricați vibe-ul. De data asta nu trebuie să alegeți, nu sunteți ultimele”, le-a transmis Irina.

 

Ultimii au ajuns la prezentatoare Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, așa că ei s-au ales cu primul cufăr și au emoții că ar putea rata marea finală. ”Ia una, oricare, gata. Ce cufăr să aleg? Eu știu că nu sunt bună la asta. Cătălin e ăla senzorial care știe cum le alegem”, a spus Doina Teodoru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest