Probleme de sănătate în familia lui Jorge: Ramona Prodea a ajuns la urgență!

 

Jorge, celebrul cântăreț român, a făcut publice informații despre problemele de sănătate cu care se confruntă soția sa. Ramona Prodea a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu o problemă la nivelul retinei. Vestea vine în contextul în care artistul însuși a fost operat recent, în urma unei rupturi de menisc.

Într-o postare pe Instagram, Jorge a mărturisit că soția sa a avut nevoie de ajutorul medicilor, dar că starea acesteia este bună. În același timp, fiica sa dintr-o relație anterioară, Karina, se confruntă și ea cu probleme de sănătate, în urma unui accident în care a primit o minge în nas.

Cântărețul a ținut să sublinieze faptul că, spre deosebire de ceea ce se crede despre persoanele publice, și el și familia sa trec prin momente delicate și au probleme de sănătate ca orice altă persoană. Într-un mesaj adresat fanilor, el a declarat că familia lor este "faultată", și că au situații neplăcute, precum orice altă familie.

Jorge a menționat și faptul că, în următoarea zi, va merge cu fiica sa la medicul specialist, pentru a-i trata zgârciul dezlipit cauzat de lovitura primită în nas. În ciuda problemelor de sănătate, Jorge a rămas pozitiv și le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere.

 

„Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a povestit Jorge, pe Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest