Propunerea lui Selly pentru iubita sa: „Să facem mai mulți bani”. Cum a reacționat Smaranda la ideea de a-și face cont pe OnlyFans?

 

Vloggerul Selly a devenit cunoscut în România pentru conținutul său de pe platforma YouTube, iar acum a început să exploreze și alte oportunități de a face bani. Într-un video recent, Selly a dezvăluit că a discutat cu iubita sa, Smaranda, despre posibilitatea de a-și face un cont pe OnlyFans, platforma cunoscută pentru conținutul pentru adulți.

Selly a explicat că a avut un plan de a face mai mulți bani anul acesta și a considerat că OnlyFans ar putea fi o soluție. El a subliniat că nu este nevoie să se dezbrace sau să ofere conținut explicit, ci că poate posta și poze îmbrăcate.

„Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani, să fac mai mulți bani, că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să explic exact de ce eu cred că ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să îți faci un cont de OnlyFans? Eu am și studiat foarte mult piața. Ideea e că nu e chestia să te dezbraci, poți să faci poze doar îmbrăcată. Nu plătește lumea să mă vadă pe mine dezbrăcat. Mă rog, nici îmbrăcat”, i-a spus Selly iubitei lui.

Iubita sa nu a fost deloc de acord cu ideea și a spus că speră că este doar o glumă. „Sper că glumești. Hai, măi, mă lași? Dar fă-ți tu. De ce nu îți faci tu?”, a spus Smaranda. Deși Smaranda a refuzat propunerea lui Selly, cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată și să petreacă mult timp împreună. Selly a postat recent și un videoclip în care i-a făcut o surpriză iubitei sale, aranjând o cină romantică pentru ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest