Provocare dificilă la America Express: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au pierdut cumpătul

 

Competiția din America Express devine din ce în ce mai strânsă pe măsură ce se apropie de final. În această atmosferă tensionată, chef-ul Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, au avut un conflict în timpul unei probe. Cei doi au început să se certe și să-și arunce cuvinte dure în timp ce încercau să decoreze un autocar.

Pare că presiunea competiției a fost motivul principal al disputei. Cătălin a fost frustrat de faptul că Doina încerca să-i ofere indicații și să se implice în procesul de decorare, în timp ce el credea că aceasta ar trebui să stea deoparte și să-i lase pe profesioniști să-și facă treaba. În timp ce Cătălin se enerva, Doina îi spunea că încearcă să facă tot ce poate, dar că îi este greu din cauza nivelului său de experiență în ceea ce privește decorațiile.

”Nu mai bine făceai tu altceva? Nu? Bine, atunci stai acolo și fă o pauză. Nu e vine pus, că nu acoperim numele. Pune-l în altă parte. Nu ai făcut nimic. Lasă ^%#^&. Stai tu jos și ia un băț să dai indicații, pune-le tu, pune mâna și fă. Lasă-mă cu ideile tale, am podul plin de idei și beciul. Nu se dă examen la arthitectură, hai să facem”, îi spunea Cătălin Scărlătescu în timpul probei.

 

”Am făcut ce am putut pentru înălțimea mea și la înălțimea competenței mele de a decora un autobuz de festival. Diferența e că tu voiai să pleci de acolo fără să faci proba așa cum trebuie și eu voiam să fac proba. Știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu plecăm. Da bine, e vina mea, da”, i-a spus Doina Teodoru lui Cătălin.

Cătălin a recunoscut că și el a contribuit la această situație tensionată. El a declarat că, deși i-a dat sfaturi și indicații Doina, acestea nu au fost bine primite, iar acest lucru a dus la o ceartă între cei doi. În cele din urmă, ambii concurenți au reușit să-și rezolve problemele și să-și continue misiunea în competiție.

În final, acest incident ne amintește că presiunea și stresul pot avea un efect puternic asupra relațiilor umane, chiar și în cazul concurenților care se cunosc de mai mult timp. Cu toate acestea, este important să ne amintim că nu este vorba doar despre câștigarea competiției, ci și despre modul în care interacționăm și ne purtăm unul cu celălalt în timp ce luptăm pentru a ajunge la obiectivele noastre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest