Puya, la un pas să devină victima unui jaf în plină stradă la America Express

 

Puya, unul dintre concurenții emisiunii America Express, a avut parte de momente de panică în timp ce își continua cursa pentru ultima șansă alături de soția sa, Melinda. Cei doi făceau autostopul pentru a ajunge la următoarea destinație, când un bărbat a încercat să îi smulgă lanțul de aur de la gât. Norocul lor a fost că au reacționat imediat, evitând astfel să cadă victimă unui jaf.

În timp ce căutau să convingă un localnic să îi ducă la următoarea destinație, un bărbat a trecut pe lângă ei pe scuter și a întins mâna după lanțul de aur de la gâtul lui Puya. Artistul a fost atins de bărbatul respectiv pe umăr, dar a reacționat rapid, scoțând lanțul de aur de la gât și evitând astfel o posibilă pierdere. Melinda și-a făcut griji pentru soțul său, dar acesta a reușit să își păstreze calmul și să evite alte momente de panică.

„Mi-a dat o palmă pe umăr. Mi-am dat seama că a vrut să-mi fure lanțul de la gât, că nu-și dă nimeni o palmă, nu te bate pe umăr. Eram la jumătatea trotuarului. A făcut un efort foarte mare, a întins mâna după mine”, a povestit artistul.

Artistul a mărturisit că a observat că bărbatul părea că se comportă ciudat în acele secunde și că intenția sa de a întinde mâna către el i s-a părut cel puțin ciudată. Cu toate acestea, Puya a avut și un mesaj pentru localnicul respectiv, arătându-i că nu a fost ziua lui norocoasă. „Nu a fost ziua ta norocoasă, prietene!”, a fost mesajul artistului pentru bărbatul respectiv

În concluzie, experiența lui Puya și Melinda în cursa pentru ultima șansă a adus și momente de panică și stres, dar cei doi au reușit să depășească situația cu brio. Deși a avut parte de un incident neplăcut, Puya a reacționat cu promptitudine și a evitat o situație mai gravă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest