Puya nu s-a mai putut stăpâni când i-a văzut pe Melinda și Nelu Cortea că-și pregătesc hainele de nuntă! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ce gest a făcut rapper-ul atunci când i-a văzut pe cei doi că se pregătesc de nunta formală de la America Express.

 

În ultima ediție a emisiunii America Express – Drumul Aurului, perechile tradiționale s-au scindat, concurenții fiind împerecheați cu rivali de-ai lor, din întrecere. Astfel, Melinda, soția lui Puya, a ajuns să facă pereche cu Nelu Cortea, în vreme ce rapper-ul a ajuns lângă Andreea Antonescu.

 

În timpul uneia dintre probe, când Melinda și Nelu Cortea se ocupau de hainele de nuntă, Puya a trecut și a sărutat-o pe soția lui. S-a văzut clar că ambii parteneri au radiat de fericire în momentul în care s-au revăzut, dorindu-și ca lucrurile să reintre în normalitate cât mai curând posibil. Melinda a fost cu gândul numai la Puya de când echipele au fost schimbate. „I-a zis, în sfârșit, că a dormit bine, s-a liniștit și ea”, a spus Nelu Cortea.

 

De altfel, Puya a recunoscut că este gelos de cum a aflat că echipele vor fi împerecheate diferit. „Mi se părea o treabă foarte nasoală. Nu îmi convenea de niciun fel. Nu mi se pare confortabil, mai ales ea să stea cu altcineva. Da, sunt gelos”, a spus Puya la America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest