Puya și Melinda, interviu înainte de decolarea spre America: ”Dacă șprițul e sport sunt olimpic!”

 

Puya și soția sa sunt gata de marea aventură la America Express. Cei doi au decolat cu gândul la cei mici, pe care i-au lăsat acasă.

 

Puya și Melinda au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, înainte de îmbarcarea pentru America, unde vor participa la cel mai tare reality-show al momentului: America Express! Cei doi spun că sunt pregătiți fizic, psihic și moral pentru show-ul tv la care s-au înscris, astfel că au de gând să ajungă câștigători acasă la cei trei copii care-i așteaptă. Puya și Melinda au dezvăluit că o dată cu această competiție au parte și de câteva experiențe noi în viața lor, ceea ce cu siguranță o să le facă.

 

Puya și Melinda au fost întrebați și despre cine o să le lipsească cel mai mutl. Bineînțeles, răspunsul îl știe toată lumea, fiindcă cei trei copii sunt cei cărora o să le simtă lipsa enorm: „Sportiv? Tu te referi la oameni care fac sport așa… Dacă șprițul e un sport sunt olimpic. Copiii o să ne lipsească cel mai mult. De la 16 ani nu mai dorm în patul meu. O sa fie o provocare. Mie nu mi place sa zbor cu avionul, asta e o provocare pentru mine”.

 

Dacă Puya a stat mai tot timpul plecat de acasă, datorită spectacolelor pe care le are, pentru Melinda va fi o experiență cu totul nouă. „Pentru ea este prima data cand pleaca de acasa asa peste noapte, eu tot plec, nu mai dorm de mult timp in patul meu pentru ca am concerte si tot asa. Au fost și perioade în care erau și 4 spectacole pe zi, era mai dificil, mai ales după ce a apărut primul copil. Dacă vrei să te știe. Altfel riști când ajungi acasă să te întrebe cine ești… ”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest