Radu Siffredi și Oana Matache s-au discutat excelent la înălțime! „Mișcă-te mai încet!”

 

În cadrul emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, concurenții și-au testat limitele în cadrul unei probe desfășurate la înălțime.

 

În ediția de aseară a emisiunii Power Couple România – La bine și la greu, concurenții au avut sarcina de a strânge o serie de simboluri agățate pe un pod aflat la înălțime. Radu Siffredi și Oana Matache s-au descurcat excelent pe podul suspendat la 30 de metri de pământ, după cum a remarcat, de altfel, și prezentatorul emisiunii.

„Niciun alt cuplu nu s-a întâlnit atât de repede! Amândoi stau foarte bine fără nici o mână de sprijin și asta mi se pare tare” spunea Dani Oțil.

 

Cei doi au încheiat turul în viteză, în special Oana Matache. De altfel, iubitul ei chiar i-a cerut să meargă cu mai mare grijă: „Oana mișcă-te mai încet!”, i-a spus Radu Siffredi iubitei sale. „Am avut emoții pentru că, na... frica de înălțime!” spunea Radu la testimonial.

Concurenții au reușit să strângă patru puncte, fapt care demonstează că se cunosc foarte bine. „Primul -te iubesc- a venit destul de repede. Țin minte primul -te iubesc-” îi spunea Oana Matache.

„A fost după cadou, că atunci ți-am spus eu că nu a făcut nimeni pentru mine, că nu s-a gândit nimeni și ți-am zis -eu nu mai pot să țin în mine, te iubesc-” îi explica Radu Siffredi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest