Radu Vâlcan, ispitele și cuplurile de la Insula Iubirii au ajuns în Thailanda! Încep filmările: „Sezonul 8 nu va face excepție”

 

Cel mai dur test de fidelitate este pe punctul de a începe. Cuplurile, ispitele, dar și îndrăgitul prezentator al Insulei Iubirii au ajuns la locațiile din Thailanda, firesc, împreună cu echipa de filmare.

 

Sezonul 8 al Insulei Iubirii se va desfășura sub deviza „Cine iubește nu lasă”. Formatul este același, astfel încât cuplurile participante vor trebui să-și demonstreze fidelitatea, în vreme ce ispitele vor încerca să le determine să calce strâmb. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenţii şi ispitele noului sezon, au ajuns deja în Thailanda, acolo unde se va filma cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1.

 

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

 

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri să descopere dacă într-adevăr #cineiubeştenulasă şi să îşi pună la încercare stabilitatea relaţiei şi puterea sentimentelor

„Sunt meniţi să fie împreună?”„Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Timp de 21 de zile îşi vor supune partenerul, dar şi pe ei înşişi, celor mai intense tentaţii, trăind aventura vieţii lor, pentru ca la final, fiecare partener din cuplu să ia asumat decizia pentru care a venit la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest