Radu Vâlcan s-a enervat pe Alex Marcu: „Trăiești în teoria conspirației! Tu crezi că tot Universul complotează împotriva ta?”

 

Alex are o viziune proprie asupra Insulei Iubirii, considerând că trei cupluri nu sunt reale și că toate acțiunile au loc pentru a-i pune la încercare relația cu Teodora.

 

Craioveanul Alex Marcu a venit la Insula Iubirii cu soția sa Teo, 19 ani. El a respins toate încercările ispitelor din casa băieților de a se apropia de el. Nu același lucru se poate spune despre Teodora, care își dorește să-l cunoască din ce în ce mai bine pe Ali și este dispusă, la nivel declarativ, să pună punct căsătoriei cu Alex. De profesie actor, Alex consideră că tot ce se întâmplă în jurul său este o regie.

 

După ce a văzut o serie de imagini cu Teodora, Alex Marcu a spus: „Într-adevăr sunt imagini provocatoare. Până la urmă de asta am venit aici. Băieții de pe insula cealaltă, ispitele, trebuie să își ducă treaba la bun sfârșit. Scopul lor este să o facă să se îndoiască de mine cât mai mult, pentru a vedea dacă va trece dincolo de ceea ce vede din partea voastră. Nu știu ce a văzut până acum, dar cumva cred că au afectat-o lucrurile pe care le-a văzut din partea mea. Eu nu am făcut vreun gest de apropiere. Nu am făcut nimic”.

 

În timpul ceremoniei focului, Alex a mai adăugat: „Bănuiala mea este că trei cupluri de aici nu au avut sentimente înainte să vină: Rareș - Cerasela, Rey – Lavinia și Sebi cu Cristina. Înainte să se intre în emisiune auzeam din partea lor: faceți ce simțiți!”

 

Prezentatorul Radu Vâlcan a încercat să îi explice că „teoria conspirației” nu își are locul, dar replicile concurentului l-au făcut să își piardă răbdarea. „Tu trăiești în teoria conspirației de la bun început, că am observat acest lucru. Tu crezi că tot Universul complotează împotriva ta?! E foarte bine că spui, că lucrurile trebuie lămurite. Eu, pentru că știu mai bine decât tine, îți spun că greșești”, i-a zis Radu Vâlcan

 

Alex pare convins că va trece testul împreună cu Teodora: „Pot să spun că orice va urma să văd cu ea este și va rămâne soția mea până la capăt. Orice îmi vei arăta eu nu mă îndoiesc de iubirea dintre noi doi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest