Ralflo și-a găsit perechea: „M-a refuzat de multe ori, până la urmă a cedat!”

 

Într-un interviu acordat Antena Stars, artistul a dezvăluit că este împreună cu o cântăreață de doi ani și că au gânduri din cele mai serioase.

 

Ralflo a uitat-o pe Tina și a găsit alinarea în brațele unei cântărețe. Relația dintre cei doi durează de 2 ani și a avansat destul de mult, locuind împreună cu actuala parteneră. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Ralflo a recunoscut că are gânduri mari: vrea să își întemeieze o familie și, de ce nu, să aducă pe lume un mini Ralflo.

 

Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, care l-a făcut să uite de toate dezamăgirile din trecut. El nu a vrut să destăinuie numele actualei iubite, dar este cert faptul că își dorește ca aceasta să devină mama copiilor lui. După doi ani în care a ținut idila la secret, Ralflo a hotărât că e momentul să se destăinuie, să știe toată lumea că este într-o relație serioară.

 

Am pe cineva lângă mine, de aia m-am și mutat la casa mea și suntem super ok. E ceva frumos între noi, avem aceeași meserie. E și ea tot cu muzica.  Este o persoană foarte sinceră, serioasă. Asta, în ziua de astăzi, este mai greu de găsit. Ne înțelegem foarte bine. Ne mai ciondănim și noi, știi cum e, suntem de 2 ani împreună, a mărturisit Ralflo, pentru Antena Stars.

 

Artistul a dezvăluit că i-a luat destul timp până să ajungă la inima iubitei lui. Dar insistențele sale au făcut-o pe actuala parteneră de viață a lui Ralflo să înțeleagă că are cele mai pure sentimente față de ea: M-a refuzat de mai multe ori. Am invitat-o în oraș de mai multe ori și până la urmă a cedat și uite că au trecut doi ani. Fiind din industria muzicală, ea s-a gândit că nu va fi ceva serios. I-am dovedit că nu este așa, că eu chiar sunt un om la locul meu, la casa mea și vreau o familie, ceva simplu. Mi-au trecut fazele cu cluburile, am și eu o vârstă”.

 

Cei doi muncesc împreună în studio, acasă sunt tot împreună și vedeta nu a ascuns că e gata să facă pasul cel mare și să-și întemeieze o familie alături de cântăreața cu care este de doi ani încoace: „Ne-am gândit să avem și un copil. Îmi doresc o familie de mult timp. Rămâne de văzut dacă va fi în curând sau un pic mai încolo, dar de ce nu?! Un mini Ralflo”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest