Raluca Bădulescu divorţează cu declaraţii de dragoste: "Îl iubesc mai mult decat orice pe lumea asta!"

 


Raluca Bădulescu și Florin Stamin pozau într-un cuplu perfect oriunde erau văzuți, însă se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit. După 13 ani în care s-au iubit cu foc, cei doi au decis să își vadă fiecare de viața lui.

Ce-i drept, vestea că Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează după 13 ani de căsnicie a luat prin surprindere pe toată lumea, astfel că, în cadrul unei emisiuni, vedeta a venit cu o serie de dezvăluiri pentru a nu se lansa diferite speculații pe seama acestui subiect.


"(...) Este adevarat, Florin si cu mine am decis sa mergem pe drumuri separate. Asta este viata, se intampla. (...) Pe noi oricum o sa ne lege mereu o prietenie mare.", a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Fără a ezita, vedeta și-a expus sentimentele în fața tuturor și a spus că deși divorțează, o să îl iubească nemărginit pentru tot restul vieții, fiind una dintre cele mai importante persoane pentru ea.

"(...) Îl iubesc mai mult decat orice pe lumea asta. Indiferent de orice, ramane inima, dragostea și sufletul meu. Mereu o să fie in inima mea si sufletul meu. (...)", a mai spus vedeta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest