Raluca Drăgoi are planuri serioase cu noul iubit: „Chiar dacă suntem de câteva luni împreună, ne dorim amândoi acest lucru!”

 

Cântăreața a dezvăluit la Antena Stars că va face tot posibilul să devină mămică până la finalul anului.

 

Artista are doar câteva luni de relație cu Andrei, noul ei partener, dar este îndrăgostită până peste cap de acesta. Drept urmare vrea să-l aibă mereu alături și să-i dăruiască foarte repede un urmaș. Raluca Drăgoi și-a expus toate planurile pe care le are în 2022 la Antena Stars.

 

După o serie de relații care i-au lăsat un gust amar, vedeta pare să fi găsit persoana cu care este compatibilă. Cei doi îndrăgostiți s-au dovedit pe aceeași lungime de undă și când a venit vorba de aducerea pe lume a unui copil. Raluca Drăgoi a precizat că ea și iubitul ei lucrează deja la acest aspect, astfel că amândoi își doresc ca minunea să se întâmple cât mai repede, iar până la finalul anului să fie mamă, sau măcar să fie însărcinată.

 

"Mai întâi vrem un bebe. Speram ca pana la sfârșitul anului sa vina un copil. Ne dorim amândoi acest lucru, și eu și Andrei.Chiar dacă suntem de 6 luni împreună ne dorim foarte mult. Pentru că între noi a existat întotdeauna comunicare. Este genul de om care a fost lângă mine in permanenta langa mine și merita tot.", a declarat Raluca Drăgoi la Antena Stars

 

Cântăreața a declarat că nu stă nici măcar o clipă dezlipită de Andrei, însă totodată a recunoscut că se mai și contrazice, însă destul de rar. Bruneta îl consideră pe iubitul ei un om foarte bun, iubitor, care de patru luni îi este alături în permanență și consideră că merită tot ceea ce este mai bun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest