Raluca Drăgoi, dezvăluiri în premieră la Antena Stars despre nașterea înainte de termen: ”Am avut o căzătură”

 

La data de 2 septembrie, artista a devenit mamă pentru prima dată. Raluca Drăgoi a explicat la Star Magazin de ce a decis să nască înainte de termen.

 

La începutul acestei luni, cântăreața a adus-o pe lume pe micuța Maria Gabriela, care a apărut pentru prima dată la TV în cadrul Star Magazin. Raluca Drăgoi a oferit o serie de detalii despre momentul nașterii. Ea a precizat că aceasta ar fi trebuit să se producă undeva pe 8 septembrie, dar a luat decizia de a naște mai devreme cu o săptămână decât data prognozată.

 

Acest lucru s-a întâmplat din cauza unei căzături, care a panicat-o pe artistă. Urmare a acestui eveniment neplăcut și neprevăzut, Raluca Drăgoi și-a sunat imediat medicul și i-a spus ce a pățit, iar împreună au luat decizia de a devansa cel mai frumos eveniment din viața vedetei.

 

”Am născut înainte de termen pentru că m-am încăpățânat puțin. Am avut o căzătură din greșeală, m-am speriat. Am discutat cu doamna doctor și am căzut de comun acord să fie nașterea programată cu o săptămână mai devreme. A fost o naștere prin cezariană”, a declarat Raluca Drăgoi, la Star Magazin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest