Ramona Bădescu a dezvăluit secretul tenului său perfect: „Vârsta mea biologică e de doar 37 de ani”

 

Are 53 de ani, dar arată ca la 37! Actrița a mărturisit care sunt atuurile ei în bătălia cu trecerea timpului.

 

Ramona Bădescu reușește să se mențină mereu tânără. A născut acum 3 ani, dar nici măcar sarcina nu a lăsat urme vizibile pe trupul ei. Vedeta a devoalat faptul că are mai multe atuuri în bătălia cu trecerea timpului. Unul dintre ele e reprezentat de faptul că are o genă bună, moștenire de la mama sa. Dar a recunoscut totodată că, la 53 de ani, are mare grijă atât de siluetă, cât și de tenul său. În general a folosit tratamente naturiste, doar de curând a apelat la medicii esteticieni pentru a rezolva problema ridurilor. Actrița a mărturisit că își injectează botox la nivelul feței, însă doar o dată pe an deoarece nu-i place să exgereze în privința procedurilor non-invazize.

 

''Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent. Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit formula.as.

 

Totodată, Ramona Bădescu a mai spus că de bază rămân tratamentele naturiste pentru îngrijirea tenului, ea dezvăluind faptul că-și prepară singură măștile cu miere. „Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale, îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat etc. Nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală, iar ridurile pe care le am mi le iubesc…'', a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest