Ramona de la Clejani și-a găsit sufletul pereche: ”A venit totul fără să cer, fără să forțez nimic”

 

Fiica lui Ioniță de la Clejani, mamă a trei fete, a redescoperit ce înseamnă să iubești din nou. Ramona Manole are planuri mari cu noul ei partener, pe care-l numește deja „cel mai bun soț”.

 

Ramona Manole a avut o viață personală tumultuoasă, plină de dezamăgiri. Ea a rămas singură să-și crească cele trei fiice ale sale. Astfel încât, nici în cele mai mari vise ale ei nu spera că va mai iubi și va mai fi iubită vreodată de un bărbat. Dar iată că minunea s-a produs, iar cântăreața este acum mai fericită ca niciodată. Pentru Spynews.ro, cel mai mare site de știri mondene din România, Ramona de la Clejani a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

 

”Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă, să mă protejeze și să nu mă mai simt singură, nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită, dar uite că se poate”, a declarat Ramona de la Clejani.

 

Ea a mai spus că nu se aștepta, din cauza dezamăgirilor trăite în dragoste să mai formeze un cuplu vreodată, ci se împăcase cu ideea de a fi singură. Cântăreața a spus că singura speranță a ei a rămas bunul Dumnezeu: ”Am fost cel mai rănit om sufletește, niciodată nu am arătat și niciodată nu am expus partea sufletească, din cauza dezamăgirilor am înțeles că eu sunt făcută să trăiesc singură. Singura mea speranță a fost să mă rog la Dumnezeu ca sufletul meu să se vindece. Asta era tot ce îmi doream”.

 

Ramona Manole a dezvăluit și cine este bărbatul care o face fericită. Este vorba de Ady Paris, acordeonist, cu care a cântat în nenumărate rânduri. Cei doi au realizat că între ei poate fi ceva mai mult decât o relație profesională și astfel au devenit un cuplu.

 

”Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire, povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Ady Paris, acordeonistul, perfect pentru mine. Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață, nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a adăugat Ramona de la Clejani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest