Ramona Olaru, afectată teribil de atentatul terorist din Israel: „M-am dus degeaba la solar să mă ard!”

 

Atacul terorist de la Tel Aviv i-a dat peste cap toate planurile asistentei TV de la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Ramona Olaru și-a pus la punct în cele mai mici detalii o vacanță la Tel Aviv, împreună cu un grup de prieteni. Toate bune și frumoase, numai că atacul de aseară, din capitala Israelului, i-a dat peste cap planurile. Și asta pentru că o parte dintre prietenii ei s-au speriat și au anulat vacanța în Țara Sfântă.

 

Dezamăgită că i-au fost stricate planurile, Ramona a explicat situația pe Instagram. Se pare că era vorba despre o vacanță cu prietenii, iar aceștia s-au răzgândit imediat după ce au văzut ce s-a întâmplat pe străzile din Tel Aviv, chiar într-o zonă turistică.

 

M-am organizat foarte frumos și am insistat atât de mult să plec în vacanță la Tel Aviv și se întâmplă niște atentate, niște terorisme. Prietenii mei sunt sceptici și nu mai vor să plecăm”, a spus Ramona Olaru, care a mai mărturisit că s-a pregătit intens pentru vacanța din Țara Sfântă: M-am dus degeaba la solar să mă ard, că nu mă pot expune în Tel Aviv la soare”.

 

Joi seară a avut loc cel de-al patrulea atentat în centrul Tel Aviv-ului în ultimele două săptămâni. Un bărbat a deschis focul asupra clienţilor dintr-un bar de pe strada aglomerată Dizengoff, ucigând 2 oameni și rănind alți 12. Presa locală a relatat că cele mai multe dintre victime sunt tineri de 27 şi 28 de ani. “Teroristul care a comis atacul armat ieri seară la Tel Aviv a fost localizat şi neutralizat”, au indicat vineri dimineaţă responsabili din domeniul securităţii, precizând că acesta este un palestinian din Cisiordania, care a fost ucis în apropiere de o moschee din cartierul Jaffa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest