Ramona Olaru mănâncă un fruct și o legumă care-i sunt interzise: „Nu mă pot abține!”

 

Ce pățește asistenta TV atunci când consumă cele două alimente la care este alergică. Ea spune că s-a ales cu această pacoste de la tatăl ei.

 

În această dimineață, la Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a dezvăluit că sunt două alimente, mai précis un fruct și o legumă, la care este alergică. Asistenta TV spune că această problemă este de fapt o moștenire de familie, și tatăl vedetei pățind fix același lucru. Dar care sunt cele două alimente la care asistenta TV este alergică?

 

În premieră, ea a mărturisit că nu-i fac bine vinetele și nici căpșunile, dezvoltând un soi de alergie după ce le mănâncă. Ce-i drept, nu-i apar excrescențe pe piele, ori pete, așa cum se întâmplă la alte persoane atunci când consumă alimente interzise, ci pur și simplu începe să aibă mâncărimi în cerul gurii și în urechi. Despre problema cu care se confruntă și colegii ei, Răzvan și Dani, chiar dacă lucrează de multă vreme împreună, au aflat abia azi, când asistenta TV se perinda pe lângă zona unde se gătește din cadrul platoului de filmare.  

 

"Nu v-am zis, dar vă zic acum. Eu sunt alergică la vinete. Ma mananca in urechi si in cerul gurii de la salata de vinete, dar și de la capsuni la fel. Asta am luat de la tata. Oricum nu ma pot abtine sa nu le mananc. Aia e", a dezvăluit Ramona Olaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest