Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor un copil: „Muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”

 

Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, dorindu-și să pune bazele unei familii.

 

Povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu avansează cu repeziciune. Cei doi se iubesc ca-n prima zi și au decis împreună să facă următorul pas în relația lor. Amorezii sunt mai hotărâți ca niciodată să devină părinți după numai cinci luni de relație și au dezvăluit acest lucru în primul lor interviu acordat împreună. Asistenta TV și sportivul au participat împreună la premiera filmului în care Smiley joacă primul lui rol într-un film de lungmetraj. Fiind înconjurați de vedete care au devenit părinți de curând, cei doi au vorbit despre planurile lor de a avea un copil.

 

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru, cu zâmbetul pe buze, pentru Antena Stars.

 

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a explicat cât de important este pentru ei să petreacă timp împreună și cum reușesc să facă acest lucru, în ciuda programului încărcat. „Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp la film sau să ieșim să mâncăm”, a spus Ramona Olaru.

 

La rândul său, sportivul nu și-a putut ascunde fericirea și a mărturisit că trăiesc ”o perioadă frumoasă”. Recent, în cadrul matinalului Antenei 1, Dani Oțil a sugerat că cei doi se pregătesc de nuntă. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest