Ramona Olaru și-a ales inelul cu care a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu. Sportivul ar fi plătit 18.000 de euro

 


Visul Ramonei Olaru a devenit astăzi realitate. Cătălin Cazacu a cerut-o în căsătorie într-un cadru romantic, în vacanță în Mykonos, Grecia. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani își dorea să fie cerută de mai mult timp și și-a ales inelul de logodnă de acum câteva luni. Iată că sportivul face orice pentru aleasa inimii lui și bineînțeles că a avut grijă să îi ofere bijuteria perfectă.

În urmă cu aproximativ trei luni, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars. La acel moment, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că își alesese deja, de una singură, inelul.

Ramona Olaru a căutat mult bijuteria perfectă pentru ea, iar în cele din urmă a găsit-o. Iată că sportivul a avut mare grijă să îi îndeplinească partenerei lui dorința și i-a cumpărat inelul pe care asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani l-a descris la acel moment.

Cătălin Cazacu a fost atent să pună toate detaliile la punct, iar bineînțeles că a avut grijă să îi pună pe deget Ramonei Olaru inelul roșu, cu rubin african și cu diamante.

„Le-am probat pe toate și când am ajuns la cel mai scump i-am făcut o poză și o filmare și le-am pus pe Instagram, să se vadă. (...) Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. (...) Lui îi trebuie dirijare în tot ce face, dar face, nu zice nu. (...) Ăla chiar era un inel frumos de purat pe mâinile astea frumoase. Fă tot posibilul și fă-mă fericită, dacă sunt eu fericită și tu ești fericit. (...) Nu vrea să se fure mireasa pentru că e puțin zgârcit și nu vrea să plătească pentru mine celor ce mă fură”, a declarat Ramona Olaru, în urmă cu aproximativ trei luni, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest