Rareș a plâns la Insula Iubirii: „Oricât de bărbat ai fi, dacă îți vezi iubita așa...”

 

Rareș a izbucnit în lacrimi la Ceremonia Focului după ce a văzut o serie de imagini cu iubita lui, Cerasela.

 

La cum a început noul sezon din Insula Iubirii, cu Cerasela dezinvoltă și dezinhibată, provocându-le rând pe rând pe ispitele masculine, toată lumea s-ar fi așteptat ca acest cuplu să fie primul care se rupe. Iată că lucrurile nu au stat deloc așa. Lavina cu Rey s-au despărțit, urmați de Cristina și Sebi, în timp ce Teodora și-a scos verigheta de pe deget, semn clar că nu mai vrea să continue relația cu Alex Marcu. Trei cupluri se află în plin proces de disoluție, altul a plecat acasă, dar relația dintre Cerasela și Rareș rezistă.

 

La Bonfire, Rareș s-a emoționat extrem de tare atunci când a văzut imaginile cu Cerasela care plângea în timp ce fredona melodia lor de cuplu. Cei doi își simt lipsa unul altuia, iar Rareș nu s-a ferit să arate și să verbalizeze acest lucru. El a plâns de dorul Ceraselei și susține că simte un gol imens în lipsa ei, iar dorul este foarte apăsător.

 

‘’Este melodia noastră. M-am emoționat, nu mă ascund de treaba aceasta. Regret că o văd că plânge, nu sunt acolo să o consolez. Cumva, cred că îi e frică că mă pierde. Asta vede ea, asta consideră. Nu o să se întâmple asta. Ea în continuare este iubita mea până dovedește contrariul. Nu știu exact să explic ce simt. E un gol și atât. Îmi e tare dor de ea. S-a rupt ceva în mine când am văzut-o plângând și eu știam că nu îi sunt alături. Oricât de bărbat ai fi, dacă îți vezi iubita așa... Și eu m-am emoționat când am auzit melodia, fiindcă mă duce cu gândul la ea’’, a spus Rareș la ceremonia focului.

 

Mai mult, el i-a transmis și un mesaj partenerei lui: ‘’Gândacule, îmi pare rău că nu am fost lângă tine când ai plâns, dar am venit aici asumat, am venit că ți-ai dorit tu și sper să plecăm de aici împreună și ăsta să fie un plus pentru relația noastră’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest