Rareș Ciortan, bătut că nu a plătit „dreptul de șmecher”. Jador a scăpat ca prin minune: „E o lume ciudată în care am intrat!”

 

Fostul iubit al Anei Mocanu a fost desfigurat într-un scandal la Londra. El spune că bătaia primită nu-l va face să dea niciun pas înapoi.

 

Ex-ul Anei Mocanu a fost victima unui scandal în urma unui eveniment desfășurat la Londra, la care a participat și Jador. Într-o intervenție telefonică la Antena Stars, Rareș Ciortan a spus că i-a identificat pe toți ei care l-au agresat și că nu se simte în pericol în acest moment, în ciuda corecției încasate.

 

„Cazul este în continuă desfășurare pentru că sunt implicate foarte multe persoane. Nu prea am voie să dau foarte multe detalii despre cazul meu. Cu ajutorul meu, cu ajutorul imaginilor video, cu ajutorul Facebook-urilor am reușit să îi identific pe toți. Nu se procedează chiar așa repede ca la noi în România, aici este încet, dar bine. M-au întrebat dacă îmi este frică, dacă mă simt în pericol, le-am zis că nu mă simt în pericol, erau alte modalități: cu buton de panică, cu număr de telefon”, a povestit Rareș, fostul Anei Mocanu, în cadrul emisiunii Star Magazin.

 

Fostul iubit al Anei Mocanu a spus că l-a salvat pe Jador, ducându-l repede la mașină, altfel și el ar fi încasat bătaie. El recunoaște că a intrat într-o lume destul de periculoasă, dar nu se aștepta la așa ceva. Acum, impresarul Ciortan știe la ce să se aștepte și nu va mai face greșeala de a merge la astfel de evenimente fără a fi însoțit.

 

„Da, este posibil, cred că o lua și el. O luam și eu, o lua și el. Intrând în lumea asta a evenimentelor de manele, așa cum știți și dumneavoastră și toată România, apar băieți din ăștia răi care pretind sume de bani, taxe într-un cuvânt. Da, este o lume ciudată în care eu am intrat. Nu mi s-a dat nimic de înțeles pentru că, dacă mi se dădea de înțeles, automat nu mai mergeam acolo singur și îmi luam doi sau trei bodyguarzi de aici de la Londra. Nu mi s-a dat de înțeles nimic doar că, așa a fost să fie”, a adăugat acesta.

 

Bătaia primită nu l-a descurajat deloc pe Rareș Ciortan. Din contră, l-a încurajat să organizeze în continuare astfel de evenimente muzicale. El consideră că a fost o lecție primită, iar acum va ști cum să procedeze. El spune că nu va accepta vreaodată să plătească „taxe pe șmecherie”.

 

„Este și o lecție pentru mine pentru data viitoare pentru că sunt mai motivat ca oricând să mai organizez evenimente, nu m-au descurajat și la următorul eveniment, voi ști exact ce am de făcut și voi fi pregătit pentru orice problemă. Eu trăiesc în 2021, respeect niște legi, plătesc niște taxe, refuz să cred că cineva mai obișnuiește să plătească așa ceva, taxe sau drepturi de smecher”, a mărturisit impresarul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest