Rareş şi Cristina, faţă în faţă cu ispitele care le-au zdruncinat relaţiile, la un bonfire special pe Insula Iubirii

 

Doar două zile îi mai despart pe concurenţii veniţi pe Insula Iubirii de finalul acestui test, iar pe telespectatori trei episoade până când marele deznodământ va ieşi la suprafaţă. A rezistat relaţia sau a învins tentaţia este întrebarea care îşi va găsi răspunsul pe Insula Iubirii, luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

Au venit la Insula Iubirii convinşi că tentaţia nu le poate distruge relaţia. Testul s-a dovedit însă mult mai dur decât s-au aşteptat, făcându-i să conştientizeze că le lipseau lucruri importante în relaţie. Dacă unii dintre ei şi-au văzut partenereul în cel mai critic punct, cedând tentaţiei, alţii au căzut ei înşişi în ispită. Insula însă le oferă acum o ultimă şansă – un dream date de 24 de ore în compania unei ispite, care poate răsturna totul la 180 de grade, în ultimul moment.

„Am ajuns într-un punct foarte important al testului pentru care aţi venit în Thailanda. Trebuie să alegeţi ispita cu care veţi merge la un dream date, ultima întâlnire de pe insulă, una cu totul şi cu totul specială. Dar înainte să decideţi, trebuie să vă mai spun ceva: ispitele nealese vor părăsi Insula Iubirii!”, le-a mărturisit Radu concurenţilor de pe cele două insule, pentru ca la final să le mai ofere o surpriză: „Unul dintre voi va merge în această seară, la o ceremonie a focului specială, la o întâlnire cu ispita de pe cealaltă insulă! Voi decideţi cine consideraţi că are nevoie de această confruntare!”.

Rareş şi Cristina au fost cei aleşi să aibă parte de o confruntare directă cu ispita care le-a zdruncinat relaţia pe cealaltă insulă. Ce întrebări vor pune aceştia şi ce adevăruri vor afla despre partenerii lor, telespectatorii vor afla în această seară, în cel mai nou episod Insula Iubirii, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor afla şi alegerile concurenţilor de pe fiecare insulă pentru dream date, dar şi cine a făcut o declaraţie cu totul surprinzătoare: „Mi-am dat seama că mă simt bine în compania altui bărbat!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest