Rareș și ispita Daniel, față în față la Ceremonia Focului! Cum a decurs confruntarea: „Lângă mine iese din zona de confort, simte pericol!”

 

Ispita Daniel a fost cel mai apropiat de Cerasela la Insula Iubirii. Acum, el a fost față în față cu Rareș, partenerul concurentei.

 

În cadrul experienței la Insula Iubirii, Cerasela s-a apropiat cel mai tare de ispita Daniel și ori de câte ori a putut i-a căutat compania. De altfel, și date-ul final va fi cu Daniel, însă concurenta nu a depășit vreodată limita decenței. Până atunci, Rareș și Daniel au fost față în față la un bonfire special, ocazia perfectă pentru concurent de a descoperi ce i-a plăcut partenerei lui la ispită. .

 

Daniel a descris legătura lui cu Cerasela: „Nu mi-aș dori o iubită ca și Cerasela. E o femeie bună, dar se schimbă foarte des. Spune anumite lucruri, dar face opusul. Din prima seară mi-a spus că e atrasă de mine, că simte o chimie față de mine. Apoi am continuat cu niște tachinări, apoi am avut o discuție mai serioasă, mai adâncă, din copilăria ei, din adolescență. Apoi am înțeles de ce e neînțeleasă. Lângă mine iese din zona de confort, simte un pericol pe care vrea să-l încerce”.

 

Discuția celor doi a fost mai degrabă pașnică, Rareș susținând că tot ceea ce a făcut Cerasela a fost să ia în serios testul la care sunt supuși în cadrul show-ului: Faptul că i-a plăcut de tine și a continuat cu tine, fiindcă s-a simțit atrasă, mă bucură. Practic a venit și face testul pe bune.”, i-a spus Rareș ispitei. La testimonial, Rareș a mărturisit că nu se simte amenințat de ispita Daniel, pentru că se consideră superior lui: „Nu simt o amenințare din partea lui Daniel. Sincer, mă consider mai bun ca el, fără ofensă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest