Răzvan Popescu, contraindicații după operația de micșorare a stomacului. "E bine să eviți acest gen de expunere!"

 

Ani de zile Răzvan Popescu s-a luptat cu kilogramele în plus, iar după numeroase diete și-a dat seama că nu există o altă soluție de a slăbi decât dacă face operația de micșorare a stomacului. Dj-ul de la Radio Zu a făcut această intervenție, iar acum a avut și prima sa apariție la un eveniment.

El precizează că se simte foarte bine și încearcă să-și reia activitatea, însă are și o contraindicație din partea medicilor. Omul de radio nu are voie să meargă în zone foarte călduroase, deoarece în așa fel transpiră și nu îi e permis să bea prea multă apă, astfel că e de preferat să evite aceste zone.

”Îmi reiau ușor, ușor activitățile. Nu e indicat să merg în zone foarte călduroase, din rațiuni că e cald, transpiri, nu poți să bei apă suficientă, și e bine să eviți acest gen de expunere (...) Nu am nicio restricție (n.r. de călătorie) , poți să călătorești, până la urmă a evoluat medicina încât nu mai există o perioadă atât de lungă de refacere ca pe vremuri”, a spus Răzvan Popescu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest