Răzvan Simion de dezvăluit la Vacanță de Vedetă că a mâncat gândaci! „Mi-a plăcut mixul”

 

Îndrăgitul prezentator de la matinalul de la Antena 1 a fost invitatul special al Laurei Cosoi la noua emisiune din grila Antenei Stars.

 

Răzvan Simion a povestit în cadrul emisiunii Vacanță de Vedetă, moderată de Laura Cosoi, la Antena Stars, care au fost cele mai interesante momente pe care le-a avut în vacanțe. El a mărturisit că practică turismul culinar, că în vacanța din Thailanda a mâncat inclusiv gândaci, dar și că s-a simțit excelent în New York.

„Îmi place turismul ăsta culinar, adică am locuri nemaipomenite pe care le vizitez în lumea asta doar pentru a mânca ceva. Am mâncat pe stradă în vacanță, deși nu obișnuiesc și am mâncat niște bunătăți totale. Am mâncat orice! Mi-a plăcut mixul de mâncare chinezească, mâncare thailandeză”, a mărturisit prezentatorul TV.

Îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai dezvăluit că partenera lui este cea care planifică vacanțele în cuplu. „Daliana se ocupă, se documentează, face rezervările, le studiază. Ea e agenția mea de turism. Noi avem prieteni diverși în agenții de turism, care de-a lungul timpului ne-au rezolvat diverse probleme”, a spus el


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest