Răzvan Simion, ironie despre Dani Oțil: „Comand doar vin, sifonul e lângă mine!”

 

Răzvan Simion a făcut o mărturisire la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care i-a lăsat pe toți mască despre colegul său de platou. Cum a reacționat Dani Oțil!

 

Cei doi prezentatori sunt mereu puși pe glume, iar cele despre ei sunt cele mai haiose. Răzvan Simion nu s-a abținut și a dat din casă, spunând cum se comportă prietenul său la petrecerile la care merg împreună. Răzvan Simion a spus despre bunul său prieten că atunci când merge cu el la petreceri este genul de persoană care povestește orice și nu poate ține un secret. De unde și noua poreclă pe care i-a dat-o lui Dani, anume „Sifon”.

 

„Să vă zic ceva despre Dani. Eu când merg cu el la petrecere cer doar vin că sifon aveam oricum când eram cu el. Asta apropo la prietenii ăia turnători (…)”, a fost replica lui Răzvan Simion pentru Dani Oțil, care imediat a reacționat
 

„Glume, glumele lui Răzvan. Ce să zicem? Nu mai zicem nimic. Voi să nu credeți ce a zis”, a fost comentariul lui Dani Oțil.

 

În altă ordine de idei, tot în cadrul matinalului de astăzi, Răzvan Simion a dezvăluit ce eforturi făcea tatăl său pentru a-l face artist. Astfel, în fiecare dimineață îi dădea o linguriță de miere: '"Să vezi tata când eram mic. Voiam să fiu artist, să am o voce bună și el mi-a zis că e bună mierea pentru voce, așa că în fiecare dimineață luam câte o lingură, o linguriță, cum nimeream și eu. (...) Au trecut anii și ce să vedeți, am vocea perfectă de prezentator TV."

 

Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit că pentru el varza era alimental numărul unu: "Ha! Eu ieșeam în curte, imi luam o varza din gradina, ii dadeam jos primele foi si o mancam asa, muscam din ea ca dintr-un măr. (...) Și acum, daca ma duc la restaurant si vreau să mananc ceva, dar aud ca au salata de varză, imi schimb tot meniul numai ca sa se potrivească cu salata mea".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest