Răzvan Simion și Daliana Răducan, declaraţii împreună despre relaţia lor: „Îmi amintesc un sărut pasional”

 

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă și discretă poveste de dragoste. Despre începuturile relației lor și despre prima întâlnire, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și iubita sa au vorbit într-un interviu exclusiv pentru Revista VIVA!.
 

În urmă cu aproximativ un an, mai exact în luna septembrie a anului 2020, Răzvan Simion apărea în compania unei domnișoare misterioase în Istanbul. S-a vorbit mult despre acele imagini la vremea respectivă, însă matinalul nu a recunoscut relația atunci. Mai târziu s-a adeverit că bruneta care îl însoțea în vacanța din Turcia era chiar Daliana Răducan, actuala iubită. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproape un an, la scurt timp după ce Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul s-a iubit cu artista timp de 5 ani, însă relația lor a continuat doar pe plan profesional alegând să lucreze împreună, chiar dacă nu mai formau un cuplu. Răzvan Simion declară că vacanța din Istanbul marchează începutul relației cu Daliana Răducanu. Cei doi au avut parte de momente pe care nu le vor uita. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!. 

Arhitectura a fost cea care i-a adus împreună. Au început cu o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat într-o poveste de dragoste. Daliana Răducan a povestit cum a fost prima întâlnire cu Răzvan Simion: „Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”.
  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest