Reacția Anamariei Prodan când a găsit o poză cu ea și cu Reghecampf: ”Rămân în cutii, din suflet pleacă…”

 

Care au fost motivele care au determinat-o pe impresară să nu arunce pozele pe care le are cu antrenorul.

 

În cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capăt, impresara a filmat un moment emoționant: atunci când căuta decorațiunile pentru împodobirea bradului de Crăciun și i-a sărit în ochi o poză în care apare alături de fostul ei soț. Anamaria Prodan a scos fotografia din ramă și a pus-o spre păstrare în cutie, în cazul în care Laurențiu Reghecampf Jr. va dori să le vadă când va mai crește.

”E firesc și este normal să rămână amintiri prin cutii. Să scoatem poza. Uite, ce ramă frumoasă. Dacă nici în cutii nu mai rămân, unde să rămână? Căci în suflet pleacă. Asta nu mai e pentru totdeauna cu noi, să le scoatem de aici. Eu șterg foarte multe lucruri care nu mă mai ajută. În cutii rămân în toată lumea”, a spus Anamariei Prodan, la Prodanca. Punct și de la capăt.

Cea mai cunoscută femeie din fotbalul românesc este foarte atentă la creșterea și dezvoltarea lui Laurențiu Reghecampf Jr., dorind să-i ofere acestuia o educație corectă.  ”Bebele meu trebuie să fie demn, trebuie să își facă soția fericită. Trebuie să lupte pentru familia lui să fie fericită”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest