Reacția imprevizibilă a Oanei Zăvoranu după ce Pepe a anunțat că va fi iar tată!

 

Diva a comentat pe rețelele de socializare anunțul făcut de fostul său partener în timpul unui concert.

 

Cu doar câteva zile în urmă, în timpul unui concert, Pepe a anunțat de pe scenă cel mai important eveniment care i se va întâmpla, în plan personal, în 2022, anume faptul că va deveni tătic de băiat. Cântărețul a primit o grămadă de felicitări din partea fanilor, însă nu toate reacțiile au fost pozitive.

 

Oana Zăvoranu, cea care a trăit alături de Pepe o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat în urmă cu 12 ani, a avut o reacție inedită. Așadar, chiar dacă și-au refăcut viața după despărțire, în continuare Oana Zăvoranu nu poate să nu reacționeze când vine vorba de Pepe. Căsătorită de mai mulți ani, frumoasa brunetă nu a ezitat și a avut o primă reacție când a aflat că fostul ei partener de viață o să fie tată pentru a treia oară. Imediat după ce Pepe a făcut marea veste chiar de pe scenă, la insistențele fanilor, Oana Zăvoranu a scris pe rețelele ei de socializare că nu o interesează deloc trecutul, deci nici ce se întâmplă acum în viața fostului ei partener.

 

"Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor", a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

 

Despărțirea dintre Oana Zăvoranu și Pepe a fost una cu scandal, chiar la 10 ani distanță de la divorț, cei doi strigându-și diverse lucruri. Artistul și-a refăcut rapid viața, cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe. Dar nici acest mariaj nu a fost unul de durată. Acum, cântărețul face pereche cu Yasmine Ody, cea care-i va dărui un băiețel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest