Reacția lui Alex după ce a văzut imaginile cu soția lui și ispita Ali: „Sunt niște semnale de alarmă”

 

Imaginile cu Teodora care se ținea de mână cu ispita Ali i-au ridicat semne de întrebare lui Alex în privința relației lor.

 

În cel de-al patrulea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6, Alex Marcu a vizionat o serie de imagini cu soția lui, Teodora, care pare că se bucură la intensitate maximă. Faptul că ispita i-a atins iubita pe coapsă a spus că nu-l deranjează, însă ținerea de mână în timpul masajului i-a ridicat o serie de semne de întrebare concurentului. Între altele, Teodora i-a spus lui Ali: „Îmi place că pari foarte natural. Îmi place și cum arăți, foarte bine. Pari cuminte, glumești când trebuie, ești serios când trebuie”.

 

„Nu mă simt amenințat de Ali pentru că sunt sigur de sentimentele ei. Nu mi s-a părut o apropiere. Aș fi ipocrit că nu mă deranjează acea atingere, oricum s-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo și-asta pentru mine e deranjant. Pentră că de mână o țin doar eu. Nu mă deranjează relaxarea în vorbire, mâna pe coapsă, vom urmări ce va urma pe viitor, să văd dacă există intenție și din partea ei. Dar clar sunt niște semnale de alarmă. Vom vedea pe viitor dacă faptul că nu și-a retras mâna a fost că i-a fost rușine sau i-a plăcut. Nu voi lua o decizie permanent pe baza unei emoții temporale. Mă deranjează, dar vom trece peste”, și-a expus Alex sentimentele atunci când a fost derulat video-ul cu soția sa și ispita Ali.

 

Și într-un alt cuplu par să fi apărut tentațiile. Cristina a fost sufletul petrecerii pe insula fetelor și a făcut o serie de confesiuni ispitelor care-i dau târcoale, cu privire la relația sa cu Sebi: Noi inițial am fost prieteni. Am fost despărțiți o perioadă de două luni, dar nu din cauza mea, ci pentru că el nu era bine cu el. Și firesc, dacă nu era bine cu el, nu avea cum să-mi ofere mie ceea ce aveam eu nevoie. Eu am nevoie de foarte multe lucruri: un om sincer, care să mă facă să mă simt în siguranță, să mă simt liberă”.

 

După ce a urmărit imaginile cu iubita lui, Sebi a spus: „Eu m-am despărțit de Cristina pentru că nu-mi doream să simt nimic și să fac nimic din ce făcusem până atunci în viață. S-a întâmplat pentru că am ajuns într-un punct de burn-out în care lucrasem foarte mult ca să construiesc un departament de marketing, unde mi-am stricat nervii și am ajuns să nu mai fiu eu, să fiu irascibil, consumat. După ce ne-am împăcat ea nu a fost sigură pe mine că m-am întors”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest