Reacția lui Tzancă Uraganu după ce a fost chemat să cânte la înmormântările pesoanelor ucise de Covid: „Vă spun din toată inima…!”

 

Celebrul manelist a primit multe propuneri de a cânta la căpătâiul celor care au fost infectați cu virusul mortal chinez. Ce răspuns le-a dat manelistul.

 

Valul patru de coronavirus a făcut și face în continuare ravagii în România. Țara este zdruncinată din temelii de criza sanitară, iar cazurile de infectări sunt cu zecile de mii în fiecare zi. Totodată, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese cauzate de coronavirus. Unii dintre cei răpuși de boală erau admiratori ai lui Tzancă Uraganu, așa că famiile lor i-au cerut cunoscutului manelist să cânte la înmormântarea acestora.

 

Într-un live pe pagina oficială de facebook, Tzancă Uraganu a dezvăluit că atât apropiați, cât și admiratori i-au cerut să participe la înmormântările unor persoane infectate cu coronavirus. Aceștia își doreau ca morții să fie însoțiți pe ultimul drum de cântecele cunoscutului manelist, interpretate live. Tzancă Uraganu a spus faptul că, atunci când vine vorba despre persoane care au decedat din cauza infectării cu coronavirus, nu își poate pune sănătatea în pericol. Cântărețul Uraganu le-a reamintit tuturor celor care îl invită la astfel de evenimente că are un copil mic acasă și că, din moment ce virusul nemilos se transmite atât de repede, participarea lui la astfel de ceremonii ar însemna că și-ar pune în pericol familia.

 

”Sunt foarte șocat de ce văd de câteva zile pe Facebook. Și cunoștințe, și apropiați, din toate părțile, din toate orașele, văd numai oameni care, din păcate, au murit de COVID. Nici nu știu cum să vă spun, dar vă spun din toată inima, am fost sunat din mai multe părți din țară, să cânt la oamenii care au murit de COVID. Cu mâna pe inimă vă spun, îmi pare foarte rău, sunt foarte șocat de ce se întâmplă, nu voi putea să vin absolut nicăieri. E vorba de viața noastră, am copil mic. Nu voi cânta nicăieri, la niciun fel de înmormântare, tot anul acesta. Nu voi cânta nicăieri unde sunt cazuri de Covid. Și vă spun din toată inima, feriți-vă cât puteți de mult. E o decizie care mi se pare foarte corectă, pentru că e orice până la viața omului. Se întâmplă ceva groaznic în toată lumea, trebuie să ne adaptăm și să ne ferim”, a mărturisit Tzancă Uraganu.

 

Manelistul a mai spus că, de când a deschis telefonul mobil, dis-de-dimineață, a aflat numai vești triste, legate de înmormântări. În plus, i-a sfătuit pe toți admiratorii săi să se protejeze și să ia în serios această boală nemiloasă: „Azi de când am deschis telefonul nu am văzut pe live-uri decât înmormântări, din diferite orașe din țară, și cunoștințe de-ale mele. Ferească Dumnezeu pe toată lumea. Mi-e și urât să mai intru pe facebook”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest