Reacţie elegantă după ce a fost făcută urâtă: "Eu sunt cântăreață, nu Miss România!"

 

Carmen de la Sălciua trece printr-o perioadă în care primește diverse atacuri cu privire la cariera ei muzicală, dar și referitoare la aspectul ei fizic. La scurt timp după ce i-a dat replica lui Florin Pește, care a spus că ea „patinează” din punct de vedere vocal, artista a răspuns și răutăcioșilor care îi spun că „nu este frumoasă”.

După ce și-a expus părerea cu privire la atacul colegului de breaslă, Carmen a ales să-i transmită un mesaj tranșant și unei perosoane care nu pare să o placă prea mult și a ținut să-i spună opinia ei cu privire la felul în care arată.

„Te crezi frumoasă, dar nu ești”, i-a scris un internaut, pe Instagram, lui Carmen de la Sălciua.

Fără să încerce să-l contrazică, artista a subliniat că ea nu se bazează pe calitățile exterioare în cariera sa, ci pe calitățile muzicale. Astfel, vedeta susține că se așteaptă ca oamenii să-i asculte muzica pentru că le plac piesele și vocea ei, nu felul în care arată fizic.

„Eu niciodată nu m-am bazat pe frumusețe, nici nu m-am declarat frumoasă. Eu îmi văd de treaba mea și mă ocup de viața mea mai departe! Dacă doriți și vă face plăcere îmi ascultați melodiile, că eu sunt cântăreață, nu Miss România. Dacă nu vă face plăcere, treceți mai departe. E ok! Nu suferă nimeni!”, a fost replica lui Carmen de la Sălciua, în cadrul unui InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest