Reacție fabuloasă a lui Vlad Gherman, când a fost întrebat cum se înțelege cu iubitul Cristinei Ciobănașu: „Mai o pasă la fotbal, mai o bere”

 
+2 click pentru
galerie

Vlad Gherman nu a ascuns că a suferit din dragoste după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Întrebat cum este relația cu actualul iubit al actriței, Vlad Gherman a dat un răspuns mai degrabă ironic.

 

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se despartă. Actrița a pus însă punct relației, iar de ceva vreme și-a făcut un nou iubit. Într-un Q&A pe rețelele de socializare, Vlad Gherman a fost întrebat cum se înțelege cu Alexandru Mureșan, noul partener al Cristinei.

 

Ca să facă haz de necaz, Gherman le-a spus urmăritorilor săi că se întelege atât de bine cu noul bărbat din viața fostei iubite încât ies la fotbal și la bere împreună, Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a transmis, ironic, Vlad Gherman internauților.

 

Pe lângă întrebarea incomodă despre iubitul Cristinei, au mai existat și întrebări cu privire la o eventuală relație și în cazul actorului. După ce a răspuns mai mult în glumă la mare parte dintre ele, Gherman a decis să fie sincer și a menționat că își dorește să treacă la următorul capitol în viața amoroasă. „Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit”, a fost răspunsul actorului

 

În momentul în care a survenit despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, actrița a preferat să păstreze discreția, în vreme ce tânărul actor a fost cel care a căutat atunci să dea mai multe amănunte.

 

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât, iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a spus Vlad Gherman, la vremea respectivă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest