Bucătarii talentați de la Chefi la cuțite au trecut prin proba de battle, iar jurații au avut parte de o degustare complexă. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au evaluat cu atenție preparatele concurenților și și-au exprimat opiniile cu sinceritate. Cu toate că timpul limitat de doar 60 de minute a fost un factor dificil, concurenții s-au descurcat admirabil în fața provocării.
articolul continua dupa recomandari
Cătălin Scărlătescu a fost plăcut surprins de rezultate și a apreciat efortul depus de concurenți. „Chiar e o farfurie drăguță, o farfurie foarte fină. (...) Eu mă minunez de ce am reușit să livrăm în aceste câteva minute de stres. E mai mult decât mi-aș fi dorit”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.
Florin Dumitrescu a apreciat gustul homarului: „Homarul este genial, îmi place foarte mult la gust. (...) Mi-e frică un pic de farfuria lui Cătălin (n.r. Scărlătescu). Arată bine, aproape ca în poză, însă problema acolo este că nu are pâinică. (...) E foarte greu de scos un jeleu la nivelul ăsta, în situația și în condițiile în care gătim noi. E foarte cald”.
La rândul lui, Sorin Bontea a spus: „Nu e rea, nici nu mă dă pe spate. (...) Ce să faci în 60 de minute? Mi se pare că e destul de complicat, nu știu cum au reușit să îl facă și așa. A fost o probă foarte grea, poate dintre cele mai grele. Porcul ăla e cam tare, ce să îi fac?. Cât de cât comestibil. Se putea și mai rău”
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc