Reality show-ul matrimonial Mireasa îşi schimbă ora de difuzare

 

Începând din 28 februarie, reality show-ul matrimonial Mireasa va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Antena 1. Tot de luni, serialul Poveşti de familie va fi difuzat în intervalul 14:00 -15:00 la Antena 1.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon la Antena 1. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi sâmbăta, de la 13:30, Mireasa aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Şi în acest sezon, emisiunea moderată de Simona Gherghe este pregătită să rescrie o nouă poveste despre sinceritate, devotament și iubire, într-o casă care a găzduit multe suflete-pereche.

Totodată, din 28 februarie, serialul Poveşti de familie va putea fi urmărit la Antena 1, de luni până vineri, de la ora 14:00. O antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească, serialul Povești de familie abordează în mod original subiecte dificile precum bullying-ul, relațiile din sânul familiilor sau violența domestică, diferențele sociale sau efectele migrației. Conceput ca un serial atât pentru părinți, cât și pentru copii, serialul reunește personaje și subiecte care reflectă diversitatea familiilor din România și abordează subiecte în care cele mai multe persoane se regăsesc.


 


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest