Refuzată de ispita Bogdan pentru „dream-date”, Cristina a făcut o nouă alegere șoc: „Mi se pare că fugi de pericol”

 

Întrecerea de pe Insula Iubirii se apropie cu pași repezi de final. Cristina a surprins pe toată lumea cu alegerile făcute pentru întâlnirea de vis.

 

Sezonul 6 din Insula Iubirii se apropie vertiginos de final. Concurentele au avut posibilitatea să aleagă o ispită pentru o ultimă întâlnire, iar Cristina a surpins pe toată lumea, orientându-se spre Bogdan Ionescu, cel care a refuzat-o în repetate rânduri, iar nici de această dată nu a făcut notă discordantă. Alegerea Cristinei a surprins pe toată lumea având în vedere că, cu o seară înainte, era în tandrețuri cu ispita Denis, cu care se săruta de zor.

 

Totuși, afecțiunea pe care a primit-o de a ispita Denis nu a fost de ajuns pentru a o face să renunțe la legătura dintre ea și Bogdan. Nici măcar faptul că bărbatul i-a cerut să nu-l aleagă pe el pentru întâlnire nu a convins-o: „Îmi este foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan”.

 

Răspunsul lui Bogdan n-a surprins-o probabil decât pe Cristina: Din păcate te voi refuza politicos, pentru că ți-am spus că nu-mi doresc asta. Tu mi-ai spus mie acest lucru și aseară te-ai sărutat cu Denis în cameră la el. Mi se pare că fugi de pericol. Eu nu îți aduc liniște și nu aș vrea să fac chestia asta, și nu o fac. Nu simt să fac așa ceva”. „Dacă voia să-mi arate respect, nu ar fi trebuit să mă aleagă”, a spus Bogdan în testimonial.

 

Cristina a căutat să se justifice: „L-am ales pe Bogdan, dar nu ca pe un viitor iubit pentru mine. I-am spus că nu asta îmi doresc. Aseară i-am spus că nu suntem compatibili. Sunt conștientă de motivul pentru care a venit aici și și-a jucat rolul foarte bine”. Apoi a făcut o nouă alegere ciudată, l-a evitat pe Denis din nou și a optat pentru Marco.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest