Reghecampf i-a făcut plângere Anamariei Prodan: „Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el”

 

Întâlnirea de la Tribunalul Buftea, dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, s-a lăsat cu o plângere la poliție pe numele impresarei.

 

Anamaria Prodan s-a văzut, după mai multe luni cu antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, în circumstanțe care nu au fost tocmai plăcute. Flancată de Bebeto, băiatul pe care-l are cu tehnicianul, și de Sarah Dumitrescu, fiica mai mică din prima căsătorie, impresara s-a prezentat la cel de-al doilea termen al procesului de divorț.

 

După ce a ieșit din sală, sexy-impresara și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că soțul ei i-a făcut o nouă plângere la poliție. ''Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el'', a comentat Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, fără a da mai multe amănunte privitoare la acuzele pe care i le aduce Reghe în plângerea cu pricina.

 

La finalul procesului în care nu s-a dat momentan nicio soluție, Anamaria Prodan a vorbit despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf, reiterând că își dorește ca divorțul să fie decis într-un birou notarial și nu de către instanțele de judecată.

 

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu, ca absolventă de drept, îi spun „Vezi că te păcălește, vezi că nu e bine”. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar, că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să-l facem la notar. El nu prea mai are nimic. Nu prea mai are avere, pentru că a cam împrăștiat-o”, a declarat Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest