Și-a dorit să fie actor, dar a ajuns să lucreze în spatele scenei. La Chefi la Cuțite și-a exersat marea pasiune: gătitul și nu a dat greș.
articolul continua dupa recomandari
Fabian Soare are 24 de ani și a dorit să devină actor. Pentru asta a plecat la studii la Londra, însă după primele trei luni a realizat că locul lui nu este pe scenă, ci în spatele ei, devenind regizor și scenarist. E pasionat de gătit, așa că a venit la Chefi la Cuțite pentru a arăta ce poate.
„Eu voiam să fiu actor inițial și m-am dus în Londra, unde este viața bună și frumoasă... Unde e străinătate, unde nu e ca în România... La prima oră din acea facultate i-am văzut pe toți ceilalți cu scaunele în cap că așa le au zis profesorii să facă un exercițiu de actorie. Am zis că am ajuns la nebuni. Am zis că eu nu am ce căuta aici, nu mi-a plăcut, am văzut cum stă treaba și m-am schimbat eu repede cumva. M-am dus la decan și i-am zis că vreau să fac filme. Nu prea îmi place actoria asta a voastră. În capul meu credeam că voi învăța să fac filme fizic... Nu filmai, nu învățai, nu experimentai cu colegii. Ți se ia rău de tot după trei luni de așa ceva”, a povestit Fabian Soare, la Chefi la cuțite.
Ambițios din fire, concurentul s-a arătat dornic să continue în competiție. Drept urmare, chef Florin Dumitrescu l-a supus unei probe: să se gândească la un preparat făcut cu trei ingrediente care nu au tangență unele cu altele de nicio culoare.
„Am rămas prost. Am întrebat dacă pot să folosesc doar una sau doar două, nu știam câte vrei tu. Am aflat după că sunt câte vrei tu și tot n-am știut ce să zic (...) E timp de învățat”, a fost reacția concurentului.
În cele din urmă, chefii i-au dat soluția: varză murată cu frișcă și carne toccata și în plus i-au dat și cele trei cuțite care-l propulsează mai departe în competiție.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc