Rei, surprins de discuția Laviniei cu ispita Ali Habron: „În acest moment relația mea este pusă în pericol”

 

Concurentul s-a arătat deranjat de cele afirmate de iubita lui, după ce a vizionat o serie de discuții purtate de aceasta cu câteva dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii.

 

Câteva afirmații ale iubitei cu privire la maturitatea lui l-au făcut pe Rei să răbufnească și să facă declarații dure la adresa ei. Ediția de luni seară a reality show-ului Insula Iubirii s-a încheiat cu descoperirea unor probleme vechi în relația dintre Rei și Lavinia. Într-o conversație cu ispita Ali Haborn, Lavinia a mărturisit că își consideră partenerul imatur.

 

„Greu să găsește chimia asta, sincer. Eu sunt genul de om care comunică foarte mult, al meu e însă foarte reținut. Bine, de când e cu mine și așa, a început să mai povestească și el cu mine. Însă e greu să o facă așa cum ar trebui. Nici nu mai am timp să stau să mă joc așa. E greu, că eu îmi fac planuri. Dacă tu ești iubitul meu și suntem de ceva timp, eu îmi fac planuri. Mai ales că am un copil, și dacă îl includ pe copilul meu în toată situația asta, stai un pic că nu mai e show. Nu ne mai jucăm. Doar că Rei e mai mic decât mine. Eu am nevoie de un om mai matur. M-am atașat și-l iubesc pe el și vreau să fiu cu el, și vreau să continui cu el. Dar să am o siguranță. Dar pentru cineva de vârsta asta e greu să înțeleagă”, a spus concurenta.

 

După ce a vizionat discuțiile iubitei, Rei s-a arătat destul de afectat. El apreciază că este mai matur decât Lavinia, argumentând prin faptul că a acceptat-o pe aceasta cu copil. „Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Ea tot timpul îmi zicea că eu nu sunt suficient de matur. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea, doar din simplul fapt că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de acel copil”, a spus Rei.

 

Bărbatul a continuat prin a critica alegerile pe care le-a făcut partenera lui ca mamă, sugerând că aceasta nu și-a asumat responsabilitățile de părinte. Acțiunile ei din trecut și până când am cunoscut-o eu pe ea nu mi-au arătat niciun fel de maturitate. Consider că la o persoană care naște un copil la o vârstă fragedă ar trebui deja să-ți impună în cap o maturitate, pentru că ai devenit mamă. (...) Nu știu cine este imatur dintre noi, dacă tu ca mamă ai ales să mergi și să-ți trăiești tinerețea în loc să-ți crești copilul. Asumă-ți responsabilitățile de mamă și nu fugii de ele”, a continuat concurentul.

 

Concluziile lui Rei au fost destul de drastic: „În momentul acesta relația mea este pusă în pericol. Lavinia a spart ceva din mine. Viața mea este mai importantă ca a oricui de pe această planetă. Vreau să-mi pun liniște în gânduri și am aici o insulă frumoasă, care mă ajută cu chestia asta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest