Relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra a trecut la nivelul următor! Actorul a fost prezentat familiei: „Îi face capul calendar!”

 
+3 click pentru
galerie

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Harlys Becerra avansează cu repeziciune. Recent, frumoasa blondă l-a prezentat pe actor membrilor familiei.

 

Lidia Buble este îndrăgostită din creștet până în călcâie! Dacă la început a căutat să fie extrem de discretă cu idila pe care o trăiește alături de Harlys Becerra, treptat artista a făcut totul public. După ce a postat mai multe imagini în care dragostea se putea citi pe chipul ei, a trecut la nivelul următor.

 

Cântăreața a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și pare că a intrat într-o etapă a vieții în care radiază de fericire. Actorul de origine cubaneză a venit în urmă cu două zile în România pentru prima dată, asta doar pentru a-și revedea iubita și a se bucura de momente pline de bucurii. Mai mult decât atât, pentru că se văd împreună pentru tot restul vieții, cântăreața i-a făcut cunoștință chiar și cu câțiva membri din familia ei.

 

Chiar dacă nu sunt împreună de mult timp, cei doi se văd alături pentru tot restul vieții, căci chimia și iubirea dintre ei este la cote maxime. Arstista nu a stat prea mult pe gânduri și a dus relația la alt nivel, asta după ce în weekend și-a prezentat iubitul familiei. Nu știm exact dacă actorul spaniol a făcut cunoștință și cu părinții artistei, însă cert este că sora Lidiei, Loredana, l-a văzut și a vorbit ore în șir cu posibilul ei cumnat. „Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare, în timp ce își filma sora vorbind cu Harlys.

 

Harlys Becerra este un actor cubanez în vârstă de 37 de ani, extrem de cunoscut datorită filmelor în care a făcut senzație, cum ar fi ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters”, ”Rețeaua Cubaneză” sau ”A opta victimă”.

 

"Sunt un actor profesionist din Havana, Cuba și trăiesc în prezent la Londra. Am lucrat ca actor de televiziune și teatru în Spania pentru trei ani. M-am întors la Londra pentru a căuta noi provocări creative și pentru a-mi continua cariera de actor. Am studiat drama în Spania la Universitatea ESAD. Înainte de asta, am studiat drama la City Lit Institute din Londra. Munca mea în Havana, Londra, Madrid, precum și turnee în teatre regionale din toată Spania m-au ajutat să mă dezvolt ca un interpret calificat, înțelept și creativ.", se prezintă Harlys Becerra, potrivit mandy.com.

 

Revenind la desantul cubanezului în Capitală, Lidia nu este singura care se laudă cu întâlnirea dintre ea și iubit pe rețelele de socializare, căci și actorul a postat o fotografie pe InstaStory în care le arată fanilor că este în România, la București.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest