Relația strânsă dintre Liviu Vârciu și Cătălin Cazacu: o urare emoționantă de ziua de naștere

 

Astăzi, Liviu Vârciu își sărbătorește cea de-a 42-a aniversare, iar prietenul său apropiat, Cătălin Cazacu i-a făcut o urare specială. Cei doi se cunosc încă din copilărie și sunt ca verii acum, dar trecerea timpului aduce invariabil și îmbătrânirea. Motociclistul și-a exprimat dorința ca prietenul său să fie sănătos și să aibă o petrecere frumoasă de ziua lui, mai ales că nu a mai avut parte de o astfel de ocazie în ultimii doi ani.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, fiind cunoscut și pentru relațiile sale de prietenie strânse din showbiz-ul românesc. Cătălin Cazacu și Liviu Vârciu se numără printre acești prieteni apropiați și mereu se sprijină unul pe celălalt.

”Cand eram mici eram ca frații, acum ca am crescut suntem ca verii….dar aparent pare că ajungem să îmbătrânim….lucru care părea imposibil acum ceva vreme așa că La Multi Ani SOBO”, a fost mesajul transmis de Cătălin Cazacu

În prezent, Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate și este nevoit să stea la pat pentru câteva zile. Chiar dacă a urmat un tratament pentru gripă, prezentatorul nu reușește să se vindece complet. Cu toate acestea, își dorește să-și sărbătorească ziua de naștere așa cum se cuvine și să se bucure de o petrecere frumoasă, mai ales că nu a mai avut parte de una de doi ani.

Liviu Vârciu a declarat într-un interviu recent că cea mai mare problemă și supărare a sa este să nu fie nevoit să petreacă ziua de naștere în pat acasă: "Doar că vineri fac 42 de ani și problema și supărarea mea cea mai mare este că nu aș vrea să fac în pat, acasă. La 40 nu m-am serbat, la fel și la 41 de ani", a spus prezentatorul la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest